Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Arne Slot laat oog vallen op revelatie uit Keuken Kampioen Divisie'

Laatste update:

Beukema maakt dit seizoen indruk in De Adelaarshorst. Hij mag zich onder trainer Kees van Wonderen vice-aanvoerder en met zeven doelpunten clubtopscorer noemen. In de derde periode van de Keuken Kampioen Divisie werd hij gekozen tot beste speler, wat hem de Bronzen Stier opleverde. Met een transfer is hij vooralsnog niet bezig. Hij wil zich volledig richten op het seizoen met Go Ahead Eagles, zo heeft hij ook aan zijn vader laten weten. "Soms is het lastig. Mijn vader is trots en die kan ook niet alles voor zich houden, haha."

Promoveren naar de Eredivisie met Go Ahead zou Beukema 'fantastisch' vinden. "Bang ben ik nergens voor. Nee, ook niet als Feyenoord voor mij komt. Zo'n stap die Perr Schuurs maakt, van Fortuna naar Ajax, waarom zou ik zoiets niet kunnen?", vraagt hij zich hardop af. "Of het wel of niet met een tussenstap is, ik heb er in ieder geval vertrouwen in dat er nog veel meer in het vat zit." Beukema zegt over zichzelf dat het in zijn karakter zit om ten koste van alles te willen slagen. "Ik ben zo leergierig en eager om te blijven investeren in mezelf. Dan zie ik geen plafond."

Beukema, wiens contract in Deventer doorloopt tot medio 2023, wil alleen naar een club die een goed plan voor hem heeft. Hij zou het mooi vinden om ooit eens in een Europese topcompetitie te spelen. "Sven Botman bij Lille is een mooi voorbeeld. Zonder één minuut in Ajax 1 is hij onomstreden bij een titelkandidaat in Frankrijk. Daar kan ik echt van genieten. Zo kan het gaan, hè, het begint allemaal met geloof in jezelf", aldus Beukema, wiens waarde door Transfermarkt wordt geschat op 525.000 euro.

'Soms zeg ik tegen mijn ouders: 'Bizar hoe het allemaal heeft kunnen lopen''

Voetbalzone sprak een jaar geleden uitgebreid met Sam Beukema.Lees artikel

Sam Beukema is klaar voor de stap naar Feyenoord

Meer nieuws

Kraay jr. las nieuws over Feyenoorder: 'Meest belachelijke bericht in maanden'
1
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
3
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
42
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
18
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
5
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties