Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arne Slot moet weggaan bij Feyenoord. Dat is ook goed voor Slot zelf'

Laatste update:

Feyenoord is bezig aan een prima seizoen, al moeten de Rotterdammers de landstitel hoogstwaarschijnlijk wel aan het ongenaakbare PSV laten. In het bekertoernooi rekende het team van Slot wel af met de Eindhovenaren, waarna ook werd gewonnen van AZ en FC Groningen. NEC is op 21 april de tegenstander in de bekerfinale.

Meer: Van den Belt start bij Feyenoord, dat slechts één middenvelder reserve heeft | Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen

In Europees verband overwinterde Feyenoord, zij het op een lagere trede dan de Champions League. In de tussenronde van de Europa League verslikte de Stadionclub zich voor de derde keer in drie jaar tegen het Italiaanse AS Roma.

Ook Vermeegen erkent dat er voor Feyenoord niets anders in zit dan het winnen van de beker. "Voor Feyenoord is dit een redelijk goed seizoen. Ze gaan de beker nog winnen en dat is het dan", zegt de voormalig presentator.

Slot


Slot staat sinds de zomer van 2021 onder contract in Rotterdam-Zuid. De samenwerking is inmiddels zéér succesvol gebleken. In het debuutseizoen van de Zwollenaar werd de finale van de Conference League bereikt, vorig seizoen pakte Feyenoord de titel en in deze campagne kan het beslag leggen op de KNVB Beker.

Het pakken van de landstitel zorgde ervoor dat Slot afgelopen zomer in de belangstelling stond van grote clubs. Tottenham Hotspur was zelfs concreet, maar toen werd er door de Engelsen voor Ange Postecoglou gekozen. Volgens Vermeegen is het voor Slot na dit seizoen tijd voor een nieuwe uitdaging.

"Slot moet daar weggaan", zegt hij over Feyenoord. "Dat is ook goed voor Slot zelf. Hij moet gewoon lekker met spelers van een hoger niveau gaan werken. Een stapje hoger. Die spelers kunnen ook zijn ideeën gaan uitvoeren."

"Want nu zit hij met spelers bij Feyenoord, die niet altijd zijn plannen kunnen opvolgen omdat ze het niveau niet hebben. Dat is heel frustrerend voor hem. Slot moet zorgen dat hij een stapje hoger komt. Dan gaat hij ook meer plezier hebben in zijn werk en dan ga je ook zien dat hij makkelijk met de Europese top meekan", oordeelt de voormalig programmamaker.

Meer nieuws

Duitsland is lekken beu en zet influencers in voor bekendmaking EK-selectie
0
Fans woest na statement NAC over misdragingen van teammanager Karelse
15
Alex Pastoor staat na vertrek bij Almere City voor fraaie buitenlandse uitdaging
14
Ajax-huurling Mikautadze zet ondanks pijnlijke nederlaag knappe mijlpaal neer
27
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
15
VZ Kort: Nani zegt Turkije al na één seizoen gedag
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties