Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot nijdig na vergelijking van journalist: 'Echt gênant dat je dit zegt'

Laatste update:

Richting het einde van de persconferentie kwam de journalist met de bewuste opmerking. "Dat opstootje aan het eind. Het ging net over Mourinho... Toen dacht ik heel even dat Diego Simeone ook langs de lijn stond, toen ik jou bezig zag. Hoe beleefde jij dat?"

Meer: Derksen en V/d Gijp unaniem: dit moet de nieuwe Feyenoord-trainer worden | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

Slot laat duidelijk blijken wat hij van de opmerking vindt. "Dat is echt gênant dat je dat zegt. Dan zou ik je willen vragen om de beelden nog eens terug te kijken, want ik heb gewoon heel rustig langs de zijlijn gestaan. Niet meer dan dat. Aan het einde heb ik alleen even gevraagd of het een ingooi of een vrije trap was, in alle rust. Want dat scheelt nogal voor hoe mijn spelers zich moeten positioneren."

Slot is van mening dat hij juist rustig is gebleven. "Iedereen vloog om mij heen, maar ik bleef gewoon staan. Dus als jij mij graag zo wil framen, be my guest. Maar dat is dus totaal niet waar. Ik was echt volledig rustig en heb niet één keer wat tegen de vierde official of tegen de scheidsrechter gezegd."

Penaltymoment
In zijn interview met ESPN stak Slot niet onder stoelen of banken dat PSV een penalty had moeten krijgen. "Ik moet altijd een beetje uitkijken met uitspraken over de arbitrage, maar ik snap de frustratie van de PSV'ers. Ik heb die frustratie dit jaar ook al meerdere malen gehad en ik weet hoe dicht het soms bij elkaar ligt, zeker in topwedstrijden."

"Je kan hier zeker een strafschop voor geven", aldus Slot. "Het is een strafschop. Zoals het voor ons frustrerend is dat wij in Enschede geen strafschop kregen, want ik zeur dan te veel over de arbitrage, is het ook frustrerend voor andere trainers. Ik wil wel toegeven dat dit een penalty was."

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 1-0 zege voor Feyenoord, waardoor de Rotterdammers doorgaan in de TOTO KNVB Beker. In de kwartfinales wacht opnieuw een thuisduel. Op 7 februari reist AZ af naar De Kuip.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties