Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arne Slot noemt naast Guus Til nog een uitblinker van Feyenoord

Laatste update:

"Het was in elk geval geen saaie wedstrijd", zegt Slot met gevoel voor understatement. "Van tevoren schat je in dat je wat eenvoudiger doorgaat tegen deze tegenstander. Het moest van ver komen en we hebben geluk gehad, al weet ik niet in hoeverre het geluk is, want we beschikken over een fantastische keeper. Dan heb je normaal gesproken ook meer geluk, als je een goede keeper hebt. Het team heeft een fantastische mentaliteit getoond. Een beetje geluk en de fantastische supporters zorgden ervoor dat we door zijn."

Til staat na afloop glunderend voor de camera. "Dit is fantastisch natuurlijk", vertelt de man van de wedstrijd, die na zijn derde doelpunt de goaltune meezong in De Kuip. "Ja, dat klopt. De keren dat ik hier had gespeeld, had ik alleen maar verloren. Als je dan een goal om je oren krijgt en je hoort het nummer, dan is het even iets minder leuk. Ik heb nu ontzettend genoten." Toch is Til realistisch over het wedstrijdverloop. "Hoe wij kansen soms ook weggaven... Maar goed, we hebben gewonnen. Dan het het vergeten. Ik denk wel dat we goed moeten analyseren. Drita speelde op de counter, dat de deden ze goed. Maar wij waren af en toe totaal niet waakzaam."

Jens Toornstra is minder euforisch dan Til. Hij deelt niet in de euforie, maakt hij na afloop duidelijk. "Nee, nee... Kijk, op het moment is dat leuk, maar we weten allemaal: zo'n wedstrijd mag je niet zó winnen", benadrukt Toornstra. "Je moet 'm winnen, het is goed dat we dat gedaan hebben, maar we hebben het onszelf onnodig heel lastig gemaakt. Dat besef is er wel."

UEFA Europa Conference League
Feyenoord
3 - 2
Drita

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
0
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
3
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
4
Ricky van Wolfswinkel krijgt direct na vraag verslaggeefster ESPN brok in keel
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties