Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arne Slot ontevreden over buitenspeler: 'Hij zat niet goed in de wedstrijd'

Laatste update:

Gevraagd naar de wissels gaf Slot een helder antwoord. "Orkun had last en Oussama zat niet heel goed in de wedstrijd, wat trouwens voor vrij veel spelers gold. Dan heb je Patrik, die tot op heden best een goede indruk heeft gemaakt." Wålemark begon zondag op de bank omdat Slot niet met twee linkspoten op de linkerflank wilde spelen. Quilindschy Hartman mocht debuteren op linksback, waardoor Slot ervoor koos om Idrissi de kans te geven.

Slot had verder een verklaring voor het 'rommelige' spel van zijn ploeg. "Er zijn jongens teruggevlogen om hun visa op te halen en jongens die later zijn gekomen en vandaag geen volledige wedstrijd vol konden houden. Dan is het rommelig. Dat je aan de bal nog niet zo goed bent, dat kan ik accepteren. Dan moet je in ieder geval zorgen dat je zonder bal de nul houdt. Dat heb ik vandaag van ze gezien. En wat belangrijk was, was dat we heel goede invallers hadden die de wedstrijd in ons voordeel hebben kunnen beslissen."

Slot zag dat Feyenoord ondanks het slechte spel wel voldoende inzet toonde. "Het allerbelangrijkste als je nog niet zo goed speelt, is dat je zonder bal alles geeft. Ik vond dat mijn spelers dat deden. Daarbij is het belangrijk dat we zeven punten hebben uit de eerste drie wedstrijden: één meer dan vorig seizoen. En dat we de komende weken beter gaan spelen, dat durf ik wel te voorspellen." Volgende week zaterdag neemt Feyenoord het in De Kuip op tegen FC Emmen.

Eredivisie
RKC Waalwijk
0 - 1
Feyenoord
Wie wordt dit seizoen de uiteindelijke vervanger van Luis Sinisterra?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties