Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arne Slot spreekt na nipte zege andermaal over spitsendilemma Feyenoord

Laatste update:

"Ik vind dat wij nog meer kansen moeten creëren", aldus Slot. "Je zou misschien zeggen dat ik vind dat we ze meer binnen moeten schieten, maar dat vind ik niet. Ik vind dat wij beter aan de bal moeten zijn. Tuurlijk hebben we een paar leuke kansen gehad, maar op het einde is het nog billenknijpen. Dan heb je gewoon geluk dat hij er niet in gaat." Cambuur werd in de slotfase nog gevaarlijk via kansjes voor Michael Breij en Felix Mambimbi.

Meer: Journalist doet opmerkelijke bewering: ‘Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer’ | Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden

Hoewel Slot net als tegen FC Volendam (0-2 winst) afgelopen zondag met Danilo begon, is de invulling van de spitspositie nog geen uitgemaakte zaak. "Het zijn beide spitsen die de goals maken, dus dat is heel prettig. Ze zitten wat dat betreft dicht bij elkaar. Je wilt uiteindelijk ook eens een spits laten staan als hij een keer niet scoort. Danilo heeft afgelopen keer wel gescoord dus iedereen denkt dat het team nu staat, maar ik kan nog niet beloven dat zondag dezelfde elf gaan spelen. Acht, negen of tien namen kun je het hele seizoen wel opschrijven, maar niet als er blessures zijn. Alleen de spitspositie is soms nog wel een keuze."

Aanvoerder Orkun Kökcü vindt ook dat Feyenoord wedstrijden eerder in het slot moet gooien. "Je komt 1-0 voor en begint daarmee goed aan de wedstrijd. Net als afgelopen zondag. Vervolgens creëer je genoeg kansen, maar als het dan 1-0 blijft, wordt het onnodig spannend. Dan gaat het de tweede helft veel moeizamer. Als je meer doelpunten maakt voetbal je het makkelijker uit." Toch is de 21-jarige middenvelder tevreden met de Rotterdamse zege. "Uiteindelijk heb je gedaan wat je moet doen: drie punten. Dat is het belangrijkste vandaag!"

Eredivisie
Feyenoord
1 - 0
SC Cambuur

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
25
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
9
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
5
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
12
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
76

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties