Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arne Slot toonde bij eerste bespreking meteen beelden aan Feyenoorders

Laatste update:

"De samenwerking is hartstikke goed. Het is een trainer die een bepaalde visie heeft die heel erg aanslaat hier, dat hebben we allemaal gezien", zegt de aanvoerder van Feyenoord in een terugblik op de eerste seizoenshelft. "Hij weet die visie ook goed over te brengen op de groep, dat zie je terug aan hoe we op het veld staan. Hij is communicatief heel erg vaardig. Eerlijk en duidelijk, dat is belangrijk."

"Ik vond zijn eerste bespreking het mooiste. Hij liet beelden zien van de Europese top. Wat voor energie en arbeid zij leveren om hun spel te spelen. Die intensiteit is heel hoog en daar is ons spel ook op gebaseerd en daarmee komt ons spel goed tot hun recht", vervolgt Toornstra, die onder Slot zelden speelt op zijn favoriete positie van aanvallende middenvelder. Vaker wordt hij ingezet als rechtsbuiten of controleur.

"Dat klopt, maar ik geloof dat ik niet heel veel recht van spreken heb als je ziet hoe Guus Til het nu doet", erkent Toornstra. "In de manier waarop hij druk zet én zijn rendement. Ik kan dus moeilijk zeggen dat ik daar moet spelen, al zou ik dat best willen." In totaal scoorde Til tien keer in de Eredivisie, waarmee hij de meest scorende middenvelder is; alleen twee aanvallers (Bryan Linssen en Sébastien Haller) maakten meer doelpunten.

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
6
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties