Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot: 'Wat de KNVB ook beslist, het is sowieso competitievervalsing'

Laatste update:

Ajax - Feyenoord werd zondag na zeventig minuten gestaakt nadat er vuurwerk op het veld was gegooid. Dat gebeurde nadat het duel al twee keer was stilgelegd door arbiter Serdar Gözübüyük. Slot bespreekt bij ESPN de opties die de KNVB heeft. "Je kan doorspelen met publiek, dat lijkt me niet de meest reële optie. Dan blijven er twee opties over: doorspelen zonder publiek of dat het een overwinning voor ons wordt. Doorspelen zonder publiek is net zo goed dat als we stoppen, in beide gevallen is het competitievervalsing."

Meer: Slot: ‘Hij ondergaat nog een MRI-scan, maar die ligt er wel een paar weken uit’ | Valentijn Driessen ergert zich aan ‘Calimero-gedrag’ in Eredivisie-top

Slot verklaart zich nader. "Ajax speelde afgelopen donderdag, wij afgelopen dinsdag. Niet alleen mentaal hadden ze het moeilijk, maar ook fysiek zou hun minste fase nu aan gaan breken. Als we dan nu ergens moeten gaan inhalen - als dat al niet heel snel is maar ook nog lang duurt - is het sowieso competitievervalsing. Dat is het al omdat dit gebeurd is, en nu is het de vraag wat de KNVB gaat doen om dit tot een minimum te beperken."

Slot weet door alle randzaken niet meer wat hij van de wedstrijd moet vinden. "Dat is heel moeilijk, want het is een hele rare wedstrijd. Eerst moet je stoppen omdat er een bekertje op het veld valt, dat duurde vrij lang, dan moet je daarna nog een keer stoppen vanwege vuurwerk, dan nog negen minuten blessuretijd... Dat vraagt nogal wat van de spelers om dan nog op serieus niveau te blijven voetballen. Dus je bent tevreden dat je 0-3 voor staat, maar het is vooral vervelend dat ons een mooi moment is ontnomen."

Meer nieuws

Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
12
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
42
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties