Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arne Slot wijst PSV'er aan als beste man op het veld: 'Met afstand'

Laatste update:

Slot erkent dat de verwachtingen hoog zijn na het kampioenschap en vindt dat terecht. "Zeker. We hebben vorig jaar een fantastisch seizoen gehad. Als je kampioen wordt, is het logisch en terecht dat het jaar erop veel verwachtingen zijn. Maar de realiteit is ook dat wij vandaag vier basisspelers misten van ons elftal van vorig jaar (Idrissi, Kökçü, Trauner en Szymanski, red.) en de vijfde niet volledig fit was (Giménez, red.)."

Meer: Feyenoord heeft een nieuwe trainer en presenteert Brian Priske als opvolger van Arne Slot

Vervolgens gaan de complimenten naar Eindhoven. "Ik wil niks afdoen aan de terechte overwinning van PSV. Zij blijken net als vorig seizoen een hele lastige tegenstander. We hebben denk ik niet veel kansen weggegeven in de eerste helft. Idealiter heb je meer druk op de tegenstander, maar er stond bij PSV één speler op het middenveld die daar niet echt van in de war raakt. Die vond ik met afstand de beste man van het veld", doelt hij op Veerman.

Super Cup
Feyenoord
0 - 1
PSV
Vond jij Joey Veerman ook de beste man op het veld?

Meer nieuws

Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
33
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
152
Brian Brobbey keert terug op het trainingsveld bij het Nederlands elftal
17
Makkelie heeft eerste EK-duel te pakken en fluit meteen 1 van de topfavorieten
1
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0
'Ajax voorkomt vertrek naar Feyenoord en houdt toptalent binnenboord'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties