Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arnesen schrok bij Feyenoord: 'Zo weinig scouts had ik nog nooit meegemaakt'

Laatste update:

De kwaliteit van de scouting is al jaren een discussiepunt bij Feyenoord. "Toen ik hier kwam had Feyenoord drie scouts, met mij erbij vier. Zo weinig scouts in een club heb ik nog nooit meegemaakt", vertelt Arnesen. Vervolgens vertrokken Michel Beukers (na ruim 25 jaar gestopt), Mika Lipponen (overgestapt naar PSV) en Steven Aptroot (op non-actief gezet). "Eigenlijk heb ik nu maar één scout, Bjarne Hansen. Hij doet negentig procent Scandinavië met spelers van 16 tot 21 jaar ongeveer. Ik kan de scouting nu weer opbouwen."

''Bij scouten hoort: zien, horen en opslaan", vertelt de Deen, die in het verleden werkzaam was als technisch directeur van PSV, Tottenham Hotspur, Chelsea, Hamburger SV, Metalist Kharkiv, PAOK Saloniki en RSC Anderlecht. "Je doet aan live scouting (wedstrijden bezoeken, red.), en daarvoor heb je videoscouting waarbij je een dag na de wedstrijd meer dan tweehonderd competities kunt bekijken, van Ecuador tot Finland. En het belangrijkste is dataverzameling om ook dingen uit te sluiten. Je kunt profielen samenstellen en vervolgens met de drie vormen van scouten aan het werk gaan. Dat zijn we nu aan het samenstellen."

"Het gaat niet om mij, maar om Feyenoord", benadrukt de beleidsbepaler. "Ik ben hier ook niet eeuwig, dus ik moet zorgen dat er iets staat waar iedereen mee door kan." Arnesen erkent wel dat hij door zijn ervaring connectief heeft met een groot aantal zaakwaarnemers. Zijn netwerk komt Feyenoord ten goede. "Ik maak gebruik van alle agenten in het belang van Feyenoord." Arnesen haalde in de zomer João Carlos Teixeira, Mark Diemers, Uros Spajic, Christian Conteh en Bryan Linssen naar De Kuip. In de winter kwam Lucas Pratto op huurbasis over van River Plate; Francesco Antonucci, die momenteel wordt verhuurd aan FC Volendam, sluit zich in de zomer aan bij de selectie.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties