Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arnesen: 'We weten van de interesse van vier clubs, waaronder Sevilla'

Laatste update:

"Sevilla heeft zich nog niet bij ons gemeld. Er is nog niets officieels en ik wil duidelijk maken dat er geen aanbiedingen binnen zijn gekomen. Maar we weten van de interesse omdat zijn zaakwaarnemer dat aan ons verteld heeft. We hebben een aantal keer met hem gesproken en hij heeft ons geïnformeerd over de interesse van vier clubs, waaronder Sevilla", legt Arnesen uit in gesprek met ABC de Sevilla.

"Dat is wat we weten, verder niets. Het is normaal dat je in de voetballerij dingen uitgelegd krijgt door zaakwaarnemers of door mensen die dicht bij een speler staan, maar ik wil ook zeggen dat Sevilla nog geen officiële stappen ondernomen heeft." Kökçü ligt momenteel nog vast tot medio 2023 en een van de prioriteiten voor de technisch directeur vormt het openbreken van zijn contract.

"We hebben hem verteld dat deze interesse mooi voor hem is, maar dat het onze bedoeling is om zijn contract te verlengen. Zijn overeenkomst met Feyenoord loopt nog door tot medio 2023 en wij willen zijn contract met twee jaar verlengen, tot 2025. De gesprekken met zijn zaakwaarnemer zijn inmiddels onderweg", sluit Arnesen af. Kökçü speelde tot nu toe 47 wedstrijden in de hoofdmacht van Feyenoord, waarin hij goed was voor 7 goals en 10 assists.

Denk jij dat Orkun Kökçü de komende jaren bij Feyenoord blijft?

Meer nieuws

PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
0
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
17
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties