Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arno Vermeulen: 'Een pijnlijke opmerking van Ten Hag, een steek onder water'

Laatste update:

Sjoerd Mossou noemt Schreuder 'een vrij logische kandidaat'. "Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben. Hij heeft een goede staat van dienst, bij Ajax gewerkt en relatief beschikbaar", vertelt de journalist bij Voetbalpraat. "Je kunt hem wel weghalen met de middelen die je hebt. Je hebt toch geen twintig namen, misschien vijf. Het is toch niet zo dat je iedere goede buitenlandse trainer zomaar bij Ajax neer kan zetten." Vermeulen haakt daarop in. "Zou jij Arne Slot niet benaderen?", vraagt hij hardop. "Slot heeft een kleine escape omdat Feyenoord City niet doorgaat. Ze zullen niet begripvol zijn, de supporters, maar misschien is in de gesprekken iets anders voorgesteld", mengt Kenneth Perez zich in de discussie.

"Het is toch minder rooskleurig dan waar hij op gehoopt heeft", doelt Vermeulen op de situatie van Slot bij Feyenoord. Afgelopen week werd bekend dat Feyenoord definitief een streep zet door een nieuwe Kuip en het huidige onderkomen grondig gaat renoveren. "Hij zal toch inzien dat er bij Feyenoord de komende jaren niks kan", gaat Vermeulen zijn betoog verder. "Dat is wel een probleem voor een trainer. Je kan niet ieder jaar boven je kwaliteit presteren." Perez vraagt vervolgens of Slot de beste kandidaat is voor Ajax. "Ik zou Arne Slot als nummer één op de lijst hebben staan, ja", aldus Vermeulen

Presentator Pascal Kamperman laat de naam van Alfred Schreuder vallen, die bij Ajax nadrukkelijk wordt genoemd en naar wie al geïnformeerd zou zijn volgens De Telegraaf. "Hij is een uitstekende veldtrainer, die mij zeer geholpen heeft in het eerste jaar om Ajax op het juiste spoor te zetten. Hij heeft heel veel vaardigheden, zeker op het gebied van trainen en coachen", zei Ten Hag afgelopen week over zijn mogelijke opvolger. "Een hele goede veldtrainer is nog geen goede hoofdtrainer", herhaalt Perez. "Dat was pijnlijk hoor. Dat was een pijnlijke opmerking, een klein steekje onder water", reageert Vermeulen fel. "Als je zo nadrukkelijk als Ten Hag zegt dat het een goede veldtrainer is... Hij heeft notabene met hem gewerkt."

Moeizame relatie
Volgens Sjoerd Mossou is het 'algemeen bekend' dat Ten Hag zich niet helemaal veilig voelde in die periode met Schreuder naast hem. De twee werkten in het verleden samen bij zowel FC Twente als Ajax. "Dat hoor ik hier in terug. Het heeft iets met de loyaliteit te maken." Mossou weigert er vervolgens dieper op in te gaan. "Vul het in zoals je wilt. Wie daarin gelijk heeft zou ik niet weten, maar dat Ten Hag en Schreuder elkaar niet helemaal lagen dat is op zich wel bekend." Perez merkt op dat Freek Jansen zondagavond bij Studio Voetbal ook niet wenste uit te weiden over de relatie tussen Ten Hag en Schreuder. "Dat heb ik niet gezien", besluit Mossou.

Wie is de beste opvolger voor Erik ten Hag

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
0
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
5
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
8
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
9
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
31
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties