Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arno Vermeulen meldt misverstand bij ESPN over Xavi Simons

Laatste update:

De aanvallende middenvelder zou zich onheus bejegend hebben gevoeld door de media en weigerde eerder al om na de Champions League-wedstrijd met RB Leipzig tegen Real Madrid met de Nederlandse pers te praten.

"Het verhaal dat Xavi Simons een persboycot zou hebben afgegeven blijkt niet te kloppen", weet Vermeulen. "Na afloop van een Champions League-wedstrijd van RB Leipzig heeft hij RTL niet te woord gestaan, en dat is niet heel aardig."

"Daarna is er een spraakverwarring gekomen binnen ESPN. Toen is er in een ander programma van ESPN gezegd dat Xavi Simons een echte persboycot had uitgesproken en dat hij rondom Oranje niet met de pers zou willen praten. Dat is niet waar."

"De NOS zendt wedstrijden uit van het Nederlands elftal en de afgelopen wedstrijden hadden wij hem niets gevraagd, omdat wij daar geen reden voor zagen. De KNVB bevestigt dat - als wij hadden gewild - ook gewoon met Xavi Simons hadden kunnen spreken."

"Dit is dus eigenlijk een misverstand. Via de knip- en plaksites die we allemaal kennen is het niet meer tegen te houden. Maar het is dus niet waar", weet Vermeulen.

Simons kreeg ook veel kritiek op zijn keuze om niet meer met de Nederlandse journalisten te spreken. Die kritiek lijkt nu onterecht.

Meer nieuws

FC Twente maakt het onnodig spannend tegen Almere City, maar wint wel
0
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
3
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
1
Live meepraten in de Premier League: Everton - Liverpool
3
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
7
Van 't Schip heeft geen plek voor Van den Boomen in basis Ajax
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties