Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arno Vermeulen stopt als commentator en zal geen EK-duels verslaan deze zomer

Laatste update:

Volgens VI heeft de switch van Vermeulen te maken met een cultuuronderzoek. Uit dat onderzoek bleek dat leidinggevenden bij de NOS meer tijd zouden moeten vrijmaken voor het begeleiden. Dat gaat Vermeulen vanaf nu dus ook doen.

Het betekent dat Vermeulen tijdens het aankomende EK in Duitsland niet meer te horen zal zijn als commentator. Het EK begint op 14 juni 2024. De finale wordt gespeeld op 14 juli in Berlijn.

Vermeulen is ook projectleider van het EK. Die rol vervulde hij ook al tijdens het WK vrouwenvoetbal van 2023.

Overigens zal Vermeulen wel sporadisch blijven aanschuiven bij Studio Voetbal. Tevens blijft hij de NOS Voetbalpodcast presenteren.

Vermeulen brak in de jaren negentig van de vorige eeuw door als commentator. Hij werkte eerst bij Radio 1 Langs de Lijn en versloeg de Champions League-finale van 1995 tussen Ajax en AC Milan (1-0) voor de radio.

Vervolgens ging hij als commentator en presentator aan de slag bij Canal Plus. In 2003 keerde hij terug bij de NOS als chef voetbal bij Studio Sport en was hij tussen 2004 en 2022 te horen op alle gespeelde WK's en EK's.

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
3
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
1
Live meepraten in de Premier League: Everton - Liverpool
3
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
7
Van 't Schip heeft geen plek voor Van den Boomen in basis Ajax
23
Een wedstrijd in LaLiga bijwonen? Tickets al beschikbaar vanaf 40,- euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties