Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arrogante' Lloris heeft gebrek aan techniek: 'Hij wou zo'n blunder maken'

Laatste update:

"Didier Deschamps is voor de tweede keer wereldkampioen. Twintig jaar geleden was hij de allersaaiste voetballer die je je maar kon indenken. Nu is hij de saaiste trainer die zijn ploeg wereldkampioen maakt. Ergens vind ik dat wel knap", zegt Mulder bij Villa Sporza. Oud-doelman Geert De Vlieger roemt de kwaliteiten van Deschamps en wijst naar de resultaten.

OW OW OW... Hoop voor Kroatië!!!

Posted by voetbalzone on Sunday, July 15, 2018

"We zijn allemaal fan van de Brazilianen die frivool voetballen en van de Belgen die spektakel laten zien, maar het kan ook op deze klinisch efficiënte manier. Als je zowel als speler als als trainer het WK kunt winnen, heb je kwaliteiten die ergens toe leiden. Dan heb je het uitzonderlijk goed gedaan", aldus De Vlieger, die Hugo Lloris zondag zag blunderen, waardoor Kroatië nog op 4-2 kwam.

"Dit toont nogmaals aan dat het minste foutje dat je als doelman maakt, wordt afgestraft. Het heeft geen gevolgen meer gehad voor de wedstrijd, maar het is sneu om zoiets mee te maken. Lloris dacht het nonchalant op te lossen, maar hij is normaal geen nonchalante keeper", aldus De Vlieger. Mulder constateert arrogantie: "Hij is niet verplicht dat te doen. Dit is niet nonchalant, dit is arrogant. Lloris heeft dit zelf gezocht. Hij wou zo'n blunder maken. Met zo'n gebrek aan techniek moet je weten dat je de bal kwijtspeelt."

Meer nieuws

Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
5
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
8
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
22
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties