Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arrogante' Noa Lang wil niet stoer doen: 'Dat deed me wel wat'

Laatste update:

De huurling heeft de afgelopen maanden veel meegemaakt. De aanvaller maakte zijn basisdebuut bij Ajax, mocht ook meedoen in de Champions League en maakte ruzie met trainer Erik ten Hag tijdens het bekerduel met Telstar. "Er was veel kritiek op mij. Ik kan stoer doen en zeggen dat die kritiek mij niets deed, maar dat is niet zo. Dat deed me wel wat", zegt Lang in gesprek met het Algemeen Dagblad over de kritische teksten over zijn spel.

Ver esta publicación en Instagram

Noa Lang ?? De Grolsch Veste ?? ? ?? De aanvaller maakte zaterdag tegen Sparta Rotterdam (2-0) zijn vierde Eredivisie-doelpunt met zijn vierde schot op doel in De Grolsch Veste (eerder drie namens Ajax), terwijl hij met zijn twee schoten op doel in andere Eredivisie-stadions niet scoorde? ? Eredivisie-topscorers '19/20 in De Grolsch Veste ?? ? 6? Haris Vuckic? 5? Aitor Cantalapiedra? 4? Noa Lang? ? ? Noa Lang is na zaterdag de vierde speler ooit die voor zowel Ajax als FC Twente in één Eredivisie-seizoen scoort ? ? René Notten (1974/75)? Ronald de Boer (1992/93)? Hakim Ziyech (2016/17)? Noa Lang (2019/2020)? ? #noalang #fctwente #eredivisie #ajax #twente #enschede #grolschveste #talent #020

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

De buitenspeler weet dat hij geen grijze muis is, ook buiten de lijnen niet. "Ik lig altijd onder een vergrootglas. Mensen kijken naar mij en denken dat ik een arrogant mannetje ben, omdat ik een bepaalde uitstraling heb. Dat soort teksten raken me niet. Hoe anderen over mij denken doet me niks", aldus de twintigjarige Lang, die aangeeft dat de druk op zijn schouders niet per se groot is.

"Nee, dat niet. Er wordt veel van mij verwacht, maar daar houd ik van. Ik ben het bij Ajax gewend om onder druk te spelen, maar dat is hier niet anders. Ik zie dit als een mooie uitdaging", stelt de aanvaller, die FC Twente, de huidige nummer twaalf van de Eredivisie, niet ziet degraderen. "De kwaliteit is aanwezig in de groep. Wij zijn geen degradatiekandidaat."

Meer nieuws

Ten Hag krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar FA Cup-finale tegen Man City
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Dick Advocaat strikt grote naam met twee Oranje-interlands voor Curaçao
6
PSV verschijnt zondag in opvallend nieuw tenue tegen RKC Waalwijk
7
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties