Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal bereikt persoonlijk akkoord met belangrijk doelwit over contract

Laatste update:

Arsenal moet het nog wel eens zien te worden met Valencia over een transfersom, maar weet nu in ieder geval dat Mustafi graag naar Londen wil komen. De 24-jarige verdediger speelde in het verleden al eens in Engeland, maar wist bij Everton niet door te breken. Via Sampdoria belandde hij bij Valencia, waar hij nu twee seizoenen onder contract staat.

Mustafi heeft een gelimiteerde afkoopsom van vijftig miljoen euro in zijn contract staan, maar Arsenal is zeker niet van plan om zoveel op tafel te leggen. Valencia neemt naar verwachting ook wel genoegen met een minder hoog bedrag; naar verluidt wil de Spaanse club ongeveer dertig miljoen euro hebben voor Mustafi. Begin augustus werd nog beweerd dat Arsenal zonder succes een eerste bod van achttien miljoen euro had uitgebracht.

Shkodran Mustafi is de man die Arsenal nodig heeft

Meer nieuws

Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0
Van Hanegem ergert zich om heldere reden nu al aan Ajax-trainer Farioli
15
Chaos bij Stadion Galgenwaard: supporters gooien met stenen en fietsen naar ME
49
Mats Hummels kan bij liefst drie Europese topclubs tekenen in de zomer
5
Jeremiah St. Juste vertolkt absolute hoofdrol in Portugese bekerfinale
1
Harde kern FC Utrecht bestormt veld: spelers Go Ahead sprinten voor hun leven
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties