Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal berooft Bosz van hoofdscout na 'buitengewoon aanbod'

Laatste update:

Als een verrassing komt de transfer niet meer, want Kicker meldde woensdag al dat de gesprekken zich in een vergevorderd stadium bevonden. "Sven was tien jaar lang mijn naaste medewerker en zo is er een hechte vertrouwensband ontstaan", zegt sportief directeur Michael Zorc. "Hij heeft uitmuntend werk geleverd en daar hebben we rekening mee gehouden. Toen Sven een paar weken geleden zei het buitengewone aanbod te willen accepteren, hebben wij gezegd dat we hem deze kans niet zouden ontnemen."

"Sven heeft vele jaren een team geleid met uitstekende medewerkers. Dat heeft hij voortreffelijk gedaan. Ik bedank hem, ook persoonlijk, voor de samenwerking. Iedereen van BVB wenst Sven het allerbeste voor zijn toekomst", voegt algemeen directeur Hans-Joachim Watzke eraan toe. Mislintat, die eerder assistent-trainer was bij VfL Kamen en Westfalia Herne, begint in december aan zijn uitdaging in het Emirates Stadium.

"Mijn dank gaat uit naar mijn bazen, want Aki Watzke en Michael Zorc hebben altijd achter mij gestaan. Ik ben hier geboren en getogen en heb sinds 2007 voor de club gewerkt, ben een Borusse in hart en nieren. En dat zal ik altijd blijven." Mislintat is bij Arsenal de opvolger van Steve Rowley, zo bevestigt ook Arsenal. De 58-jarige Engelsman blijft de huidige nummer zes van de Premier League wel adviseren op het gebied van scouting.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties