Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal betaalt maximaal 35,3 miljoen euro voor serieuze concurrent Leno

Laatste update:

Ramsdale tekent in Londen volgens verschillende media een contract voor vier seizoenen, met de optie voor een extra jaar. Hij gaat bij Arsenal de concurrentie aan met Bernd Leno om een plek onder de lat. De sportieve bonussen, die ervoor kunnen zorgen dat de transfersom oploopt naar 35,3 miljoen euro, worden alleen gerealiseerd als Ramsdale een basisplek verwerft en veel speeltijd krijgt. De doelman stond de gehele zomer in de belangstelling van Arsenal, maar Sheffield hield aanvankelijk vast aan een vraagprijs van 40 miljoen pond, omgerekend 47 miljoen euro. Ramsdale is immers een belangrijke basiskracht en werd vorig seizoen verkozen tot Speler van het Jaar.

Een week geleden leek de transfer nog ver weg, maar na gesprekken tussen alle betrokken partijen heeft Sheffield de vraagprijs toch laten vallen. De Premier League-degradant maakt alsnog winst op Ramsdale, want de keeper werd een jaar geleden voor 20,5 miljoen euro overgenomen van Bournemouth. Ramsdale maakte geen deel uit van de selectie voor de competitiewedstrijd tegen West Bromwich Albion van woensdagavond. Arsenal hoopt hem zondag wel in te kunnen zetten in de competitiewedstrijd tegen Chelsea. Het is onduidelijk wat de komst van Ramsdale betekent voor een mogelijke transfer van Ajax-keeper André Onana naar het Emirates Stadium.

Ramsdale gaat bij Arsenal zijn wedstrijden met rugnummer 32 spelen. Arsenal versterkte zich eerder deze zomer met Ben White (voor 58,5 miljoen euro overgekomen van Brighton & Hove Albion), Albert Sambi Lokonga (voor 17,5 miljoen euro overgekomen van Anderlecht), Nuno Tavares (voor 8 miljoen euro overgekomen van Benfica) en Martin Ödegaard (voor 40 miljoen euro overgenomen van Real Madrid).

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties