Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal doet fantastische zaken in top Premier League

Laatste update:

Newcastle United deed op de ranglijst niets onder voor Arsenal (beide clubs hadden 23 punten) en de bezoekers lieten zich dan ook niet zomaar naar de slachtbank leiden. Dat bewees Cheick Tioté wel, toen hij na vijf minuten spelen zijn noppen in de borstkas van Arsenal-ster Alexis Sánchez plantte. De eerste grote kans was ondanks het felle Newcastle voor the Gunners: Per Mertesacker kopte de bal uit een hoekschop tegen de lat. Arsenal werd steeds sterker en op aangeven van Alexis opende Giroud de score.

De boomlange Fransman torende hoog boven de verdedigers uit en hij kopte prachtig binnen. Het was zijn 25ste competitietreffer sinds zijn komst naar Arsenal in 2012; geen enkele andere speler in de Premier League heeft sinds dat moment meer doelpunten gemaakt. Newcastle United liet in aanvallend opzicht weinig zien, al was het na een halfuur plots bijna gelijk. Wojciech Szczesny redde fantastisch op een kopbal van Yoann Gouffran en ook bij de rebound van Papiss Cissé stond hij zijn mannetje.

In het restant van de eerste helft werd Newcastle United wat sterker, maar Arsenal haalde zonder schade het rustsignaal. Het was pas voor het eerst dit seizoen dat the Gunners met een voorsprong de rust in gingen. Na de onderbreking spartelde Newcastle United nog even tegen, maar Arsenal nam rap afstand en gooide de wedstrijd op slot. Eerst was het Cazorla die voor de 2-0 zorgde: de Spanjaard wipte de bal op de dag van zijn dertigste verjaardag fraai in de verre hoek.

De 3-0 werd gemaakt door Giroud, die voor zijn tweede van de avond tekende. De Fransman sloop richting de eerste paal en werkte de bal op prachtige wijze in het dag van het doel. De bezoekers leken rijp voor de slacht, ware het niet dat Ayoze Pérez vlak na de derde Arsenal-treffer zorgde voor een tegendoelpunt. De Spanjaard deed dat met een uitstekende kopbal. De spanning kwam echter niet meer terug. Arsenal schroefde het tempo op, kreeg een aantal flinke kansen op de 4-1 en het bereikte die score via een strafschop. Danny Welbeck werd neergelegd, Cazorla benutte het buitenkansje. Overigens speelde Newcastle United met de jonge Jak Alnwick onder de lat; Tim Krul is nog altijd geblesseerd. Vurnon Anita kwam niet van de bank af.

-
Arsenal eindigt in de top vier

Meer nieuws

Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
16
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
2
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
6
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties