Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal doet voor 27 miljoen euro zaken met Schotse kampioen

Laatste update:

De 12-voudig Schots international heeft al 170 wedstrijden voor Celtic in de benen en gaat zijn geluk beproeven in de Premier League. Donderdag doorstond hij met succes de medische keuring. Hij sluit direct aan bij de ploeg van manager Unai Emery en gaat spelen met rugnummer drie. "We zijn blij dat Kieran ons versterkt", reageert Emery op de clubwebsite van the Gunners. "Hij is een zeer getalenteerde speler en zal zich bij ons verder ontwikkelen. Door zijn aanwezigheid hebben we in de achterhoede meer opties. Ik kijk ernaar uit dat hij zich bij ons aansluit."

"Ik ben enorm verheugd om hier te zijn. Ik ben op dit moment geblesseerd, maar kijk ernaar uit om weer op het veld te staan", reageert Tierney op zijn overstap, die in de laatste 24 uur tot stand kwam. "Woensdagavond kreeg ik rond 19.00 uur een telefoontje. Ik moest binnen een uur op het vliegveld zijn, dus het ging heel snel. Ik was op dat moment nog in het park met wat vrienden die aan het trainen waren. Vannacht heb ik bijna niet geslapen." Tierney zal zijn debuut voor Arsenal nog even moeten herstellen. Hij werd onlangs geopereerd aan een hernia. "Ik ben op de terugweg", vertelt de aankoop. "Ik ben weer bezig met de bal. Hopelijk gaat het niet te lang duren."

Is Kieran Tierney een aanwinst voor Arsenal?

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
7
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
9
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties