Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal doet weer zaken met Manchester City en presenteert Zinchenko

Laatste update:

"Ik ben echt blij dat we hier bij Arsenal als team functioneren", jubelt technisch directeur Edu. "We hadden een plan opgesteld en Oleksandr stond bovenaan ons lijstje. We zijn blij dat hij er nu is, want ik ben ervan overtuigd dat Oleksandr onze selectie met zijn kwaliteiten naar een hoger niveau tilt. "Het enthousiamse van Edu wordt gedeeld door manager Mikel Arteta, die Zinchenko nog kent van zijn periode als assistent-manager bij Manchester City. "Hij geeft ons opties en brengt de nodige veelzijdigheid mee. Hij is zowel verdedigend als aanvallend van toegevoegde waarde. Oleksandr is iemand met geweldige menselijke kwaliteiten en karakter en ik ben dolblij dat er zoveel werk is gestoken in zijn komst."

Arteta wilde zo snel mogelijk een linksbenige verdediger aan zijn selectie toevoegen. Eerder werkte de Spaanse oefenmeester dus als assistent van Josep Guardiola samen met Zinchenko. Arteta ziet in de Oekraïener een veelzijdige selectiespeler die zowel op het middenveld als op linksback uit de voeten kan. Het is de tweede keer in de huidige transferwindow dat de Premier League-clubs zakendoen, want eerder deze zomer werd Gabriel Jesus overgenomen door de Londenaren. Daarnaast werden Marquinhos, Matt Turner and Fabio Vieira aan de selectie voor komend seizoen toegevoegd.

Zinchenko staat sinds de zomer van 2016 onder contract in Manchester. City betaalde destijds ruim twee miljoen euro voor de linkspoot aan het Russische Ufa. Zinchenko beschikte bij the Citizens nog over een verbintenis die doorliep tot medio 2024. In totaal speelde de Oekraïner 127 officiële wedstrijden voor City, dat hem in het seizoen 2016/17 nog op huurbasis bij PSV stalde. Hij won onder andere vier landstitels in Engeland en groeide uit tot international van Oekraïne. Zinchenko was al naar Florida gevlogen om Arsenal daar aan het werk te zien tegen Orlando SC (1-3 overwinning). Op korte termijn wordt zijn rugnummer bekendgemaakt.

Verstandige keuze van Oleksandr Zinchenko?

Meer nieuws

VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
14
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
52

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties