Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal en AC Milan schrikken: toptarget moet 100 miljoen kosten

Laatste update:

Volgens de Italiaanse journalist vinden er zaterdag gesprekken plaats over de toekomst van Gyökeres. "De verwachting is dat zijn zaakwaarnemer aanwezig is bij het duel tussen Sporting en Benfica", schrijft Romano op X. De twee Portugese grootmachten nemen het om 21:30 uur tegen elkaar op.

"Wat ik begrijp zullen er gesprekken plaatsvinden met clubs die geïnteresseerd zijn in de spits. Er wordt in die gesprekken een prijskaartje van rond de 100 miljoen euro gehanteerd om een deal mogelijk te maken", aldus Romano.

De volhardende 'nieuwe Ibra' die met bizarre cijfers interesse van Arsenal wekt

Voetbalzone schreef eerder al over de imposante carrière van Gyökeres.Lees artikel

Dat er interesse is in Gyökeres komt allerminst als een verrassing. De 25-jarige aanvaller is bezig aan een waar superseizoen. In 41 officiële wedstrijden namens Sporting had hij een directe bijdrage aan 51 doelpunten: hij scoorde 36 keer en was 15 maal de aangever.

In een eerder stadium werd Gyökeres al aan Milan en Arsenal gelinkt. In de Italiaanse modestad moet hij de opvolger van Olivier Giroud worden. De Fransman lijkt bezig aan zijn laatste maanden bij Milan, waar overigens ook Joshua Zirkzee wordt genoemd als mogelijke vervanger.

Ook Arsenal zou in Gyökeres een welkome versterking van de voorste linie zien. The Gunners beschikken momenteel over Gabriel Jesus, Eddie Nketiah en Kai Havertz als opties voor in de punt van de aanval, maar trainer Mikel Arteta zou over geen van hen volledig tevreden zijn.

Mocht Milan of Arsenal daadwerkelijk willen doorpakken en Gyökeres gaan aantrekken, dan moeten zij diep dus diep in de buidel tasten. Transfermarkt schat de waarde van de aanvalsleider, die over een verbintenis tot medio 2028 beschikt, overigens aanzienlijk lager in: 55 miljoen euro.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties