Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal en AS Roma bereiken akkoord over concurrent Justin Kluivert

Laatste update:

Mkhitaryan werd vorig jaar door AS Roma op huurbasis overgenomen van Arsenal en heeft de clubleiding van de Romeinen overtuigd van zijn kwaliteiten. Hij was dit seizoen in vijftien competitiewedstrijden goed voor zes doelpunten en drie assists en blijft ook na de zomer verbonden aan de club. Bovendien zal hij de huidige voetbaljaargang afmaken bij AS Roma.

Onduidelijk is op dit moment nog wat voor deal AS Roma met Arsenal heeft gesloten. Mkhitaryan heeft in Engeland nog een contract tot de zomer van 2021, waardoor hij zijn laatste wedstrijd in dienst van the Gunners sowieso gespeeld lijkt te hebben. De aanvallende middenvelder annex flankspeler kijkt al met al terug op een zeer teleurstellende periode in Londense dienst.

Mkhitaryan werd in januari 2018 voor ongeveer 34 miljoen euro door Arsenal overgenomen van Manchester United, maar wist eigenlijk nimmer te overtuigen in het Emirates Stadium. Hij speelde in anderhalf jaar tijd 59 wedstrijden voor Arsenal, waarin hij slechts 9 doelpunten en 13 assists wist aan te tekenen. Mkhitaryan geeft op de clubsite van AS Roma aan graag langer bij de club te blijven. "Ik ben blij om mijn periode hier te verlengen, omdat ik hier dingen wil bereiken die ik nog niet heb bereikt."

De doorgaans goed ingevoerde transferspecialist Fabrizio Romano van Sky Italia verzekert overigens dat Arsenal en AS Roma niet gesproken hebben over een eventuele overgang van Kluivert naar Londen. Kluivert werd de afgelopen weken door diverse media in Italië in verband gebracht met een vertrek naar Arsenal als onderdeel van de transfer van Mkhitaryan, maar daarvan lijkt vooralsnog dus geen sprake.

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
0
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
0
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties