Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal en Barcelona treffen elkaar in kwartfinale CL

Laatste update:

Opmerkelijk is ook de 'eerste' kwartfinale die uit de koker kwam rollen. Frankrijk, de laatste jaren niet bepaald succesvol in de Champions League maar dit seizoen bezig aan een opmars, weet namelijk dat het minimaal en maximaal één halve finalist zal hebben. De twee topclubs Girondins Bordeaux en Olympique Lyon werden aan elkaar gekoppeld.

Internazionale lijkt er met een dubbele ontmoeting met CSKA Moskou betrekkelijk goed vanaf te komen. De Italianen schakelden in de achtste finales favoriet Chelsea uit, en kunnen zich via de Russen plaatsen bij de beste vier. Daarin wacht overigens de ontmoeting met de winnaar van de tweestrijd tussen Arsenal en Barcelona. De andere halve finale zal gaan tussen de winnaar van de duels tussen Bayern en Manchester en Bordeaux en Lyon.

Kwartfinales:
Olympique Lyon - Girondins Bordeaux
Bayern München - Manchester United
Arsenal - Barcelona
Internazionale - CSKA Moskou

Halve finales:
Bayern München / Manchester United - Olympique Lyon / Girondins Bordeaux
Internazionale / CSKA Moskou - Arsenal / Barcelona

De heenwedstrijden kwartfinales worden gespeeld op 30 en 31 maart. De return staan gepland voor 6 en 7 april. De eerste duels voor een plek in de eindstrijd worden vervolgens afgewerkt op 20 en 21 april. De returns volgen een week later, op 27 en 28 april. De finale wordt op zaterdag 22 mei in het Santiago Bernabéu, de thuishaven van Real Madrid, gehouden

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
0
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
4
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
41
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
6
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
61
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties