Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal en Chelsea stellen teleur in kraker in Emirates Stadium

Laatste update:

In de eerste helft stelde Arsenal teleur, was Chelsea dicht bij een openingsdoelpunt en had John Obi Mikel met rood van het veld gemoeten. De Londense burenruzie was er sowieso een op het scherpst van de snede. Aarom Ramsey kreeg een flinke tackle van César Azpilicueta te verduren, terwijl Frank Lampard iets te gretig een duel met Bacary Sagna aanging. Mikel had zonder meer rood kunnen krijgen voor een grove charge op de benen van Mikel Arteta.

Arsenal kwam er in aanvallend opzicht niet echt aan te pas. Het team van Wenger leed veel balverlies en stelde Petr Cech amper op proef. Richting de rust had Mike Dean een strafschop aan the Gunners moeten toekennen. Theo Walcott ging neer na een duel met Willian, maar de arbiter zag geen heil in een elfmetertrap. De beste kans van de eerste helft kwam op naam van Frank Lampard. Na voorbereidend werk van Eden Hazard mikte hij het leer op de onderkant van de lat. De Belg stond op slag van rust ook aan de basis van een kans voor Willian, maar zijn schot was allesbehalve woest.

Na de onderbreking ging het tempo van de wedstrijd niet omhoog en leken beide ploegen al genoegen te nemen met een punt. Hoewel Chelsea enigszins probeerde om het scorebord in beweging te krijgen. speelde het duel zich voornamelijk op het middenveld af. Lampard en John Terry probeerden om Wojciech Szczesny te passeren, maar zonder resultaat. Elf minuten voor tijd liet Olivier Giroud een grote kans liggen. Na een goede pass van Mesut Özil kwam de aanvaller niet verder dan het zijnet. Enkele minuten kon hij zich revancheren, maar dit keer ging het leer over het doel van Cech. In de slotminuten stond César Azpilicueta in de doelmond een rake knik van Sagna in de weg.

-
Is dit een terechte uitslag?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties