Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal en Dortmund zijn akkoord over 63 miljoen euro'

Laatste update:

Olivier Giroud zal niet in de deal worden betrokken. Er werd gesuggereerd dat de Fransman op huurbasis naar Westfalen zou kunnen, maar hij ziet een vertrek uit Londen niet zitten. Als hij al weggaat bij Arsenal, dan maakt hij liever de overstap naar Chelsea. Als vervanger van de 28-jarige Aubameyang denkt Dortmund nu aan Anthony Modeste van Tianjin Quanjian. De 29-jarige Fransman speelde eerder voor TSG Hoffenheim en FC Köln en kwam in de Bundesliga tot 59 doelpunten en 12 assists in 123 wedstrijden.

Arsenal zou tot dusverre twee biedingen hebben uitgebracht op Aubameyang: een van ruim 50 miljoen euro en een van 58 miljoen euro. Die Borussen gingen daar echter niet mee akkoord, maar lijken nu dus wel te hebben ingestemd met een voorstel van 63 miljoen. Het is onduidelijk of dat bedrag door bonussen verder zou kunnen oplopen en er is ook nog niets bekend over de contractvoorwaarden die Arsenal voor Aubameyang in petto heeft. De Gabonees ligt nu nog tot medio 2021 vast in het Signal Iduna Park.

"Of ik vertrouwen heb in een akkoord? Vertrouwen of geen vertrouwen, ik weet het niet. We zijn niet dicht bij een deal met Dortmund voor Aubameyang of voor iemand anders", zei manager Arsène Wenger afgelopen dinsdag nog. "Je weet nooit hoe dicht je er bij bent. Op het moment is het een van de mogelijke transfers, maar er is nog geen finale beslissing genomen." Aubameyang kwam dit seizoen 24 keer in actie voor het Dortmund van trainer Peter Stöger en maakte 21 doelpunten. Hij speelt sinds medio 2013 voor de geelhemden.

Denk jij dat deze transfer doorgaat?

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
2
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
9
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties