Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal en Manchester City houden elkaar in bedwang

Laatste update:

Arsenal deed het dit seizoen tot nog toe niet goed in topwedstrijden, terwijl Manchester City juist veel scoorde en vaak won in de grootste affiches. Wie vooraf uitging van een fikse dreun voor the Gunners zou niet raar worden aangekeken, maar een slachtpartij werd het niet in Londen. Wel was City al vroeg bovenliggend en leidde de overheersing van Manuel Pellegrini's team binnen twintig minuten tot de 0-1. Nadat Pablo Zabaleta een prima schietkans onbenut had gelaten en Jesus Navas naast mikte was Silva in de achttiende minuut de maker van de verdiende en logische 0-1.

Balverlies op het middenveld van Flamini leidde een uitbraak in van de bezoekers. Edin Dzeko kreeg de bal vrij aangespeeld aan de linkerkant van de zestien meter en haalde uit: via de linkerpaal ketste de bal terug het veld in en hoefde Silva weinig meer te doen dan de voet er nog even tegenaan te zetten. Arsenal, dat even voor de 0-1 tevergeefs een strafschop claimde, keek zo al weer redelijk vlot tegen een achterstand aan en moest komen. Olivier Giroud probeerde het van ver, maar zonder succes.

Wel werd de thuisclub beter, naarmate de eerste helft vorderde. Ook aan het begin van het tweede bedrijf was Arsenal bovenliggend en dat resulteerde in de 1-1. Kort nadat Dzeko een open kans op City's tweede liet liggen was het aan de overzijde wél raak: Flamini verlengde tussen twee man in een lage voorzet van Lukas Podolski tot in het doel. Door het doelpunt van de Fransman kwam er een eind aan een lange reeks zonder tegendoelpunt voor Manchester City: liefst 561 minuten was het in de Engelse competitie verschoond gebleven van tegentreffers.

City was het even kwijt na Flamini's goal en bijna viel ook de tweede erachteraan, maar Podolski moest zijn meerdere erkennen in keeper Joe Hart. Manchester City liet zich ook niet onbetuigd en hervond zich weer: Yaya Touré en Dzeko combineerden zich een weg naar het doel, maar stuitten daar op een kluwen aan Arsenal-spelers. Diverse wissels van Wenger en Pellegrini ten spijt bleef de stand onveranderd en dus is de vraag welk gevoel bij beide teams overheerst: tevredenheid omdat er niet verloren is van een directe concurrent, of teleurstelling omdat er maar één punt winst wordt ingelopen op Chelsea.

-
Vind jij een gelijkspel een terechte uitslag?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
4
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
24
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties