Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal en Tottenham gaan ten onder en zijn uitgeschakeld in EFL Cup

Laatste update:

Arsenal - Brighton & Hove Albion 1-3
Mikel Arteta koos er tijdens deze bekeravond voor om met tien andere namen te spelen ten opzichte van afgelopen zondag, toen Chelsea op Stamford Bridge met 0-1 werd verslagen. Alleen William Saliba moest wederom starten bij the Gunners, terwijl Reiss Nelson de kans kreeg als basisspeler. De voormalig Feyenoorder was bij de openingstreffer belangrijk toen hij na een mooie dribbel de bal perfect afleverde bij Eddie Nketiah, die vervolgens met een heerlijk bekeken schot de verre hoek vond.

Zeven minuten later was het uitgerekend Danny Welbeck, die tussen 2014 en 2019 voor Arsenal speelde, die vanaf de strafschopstip feilloos de gelijkmaker op het scorebord zette. Een klein kwartier na rust kwamen de bezoekers zelfs op voorsprong toen Kaoru Mitoma een vrijwel identiek doelpunt maakte als Nketiah deed voor Arsenal. Tariq Lamptey zorgde voor het slotakkoord en was verantwoordelijk voor de 1-3 in het Emirates Stadium.

Nottingham Forest - Tottenham Hotspur 2-0
Antonio Conte besloot zijn elftal niet volledig om te gooien voor de uitwedstrijd in City Ground. Harry Kane en Ivan Perisic vormden daarom net als afgelopen zondag tegen Liverpool (1-2 nederlaag) het spitsenduo. Davinson Sanchez kreeg wel een kans in de driemansverdediging van the Spurs. Hoewel de eerste helft vrij gelijkopgaand was, ging het in het tweede bedrijf volledig mis voor de Londenaren.

Atlético Madrid-huurling Renan Lodi opende op heerlijke wijze de score namens Nottingham. De Braziliaanse linksback kapte de bal naar zijn verkeerde been, om die vervolgens op piekfijne wijze in de verre hoek langs Fraser Forster te krullen. Tien minuten later mocht Jesse Lingard, een van de kleinste spelers van het veld, ongedekt de 2-0 tegen de touwen koppen. Ook met een man meer (twee keer geel voor Orel Mangala) wist Tottenham niet meer te scoren, waardoor uitschakeling in de EFL Cup een feit is.

Capital One Cup
Arsenal
1 - 3
Brighton & Hove Albion

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
116
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties