Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal en Tottenham Hotspur delen punten in enerverende derby

Laatste update:

De jarige Mauricio Pochettino ruimde na de nederlagen tegen Burnley en Chelsea plek in voor Jan Vertonghen, Danny Rose en Victor Wanyama, terwijl ook collega Unai Emery zijn basisopstelling flink op de schop gooide. De Spanjaard voerde maar liefst vijf wijzigingen door ten opzichte van de gewonnen wedstrijd tegen Bournemouth en hield onder meer Pierre-Emerick Aubameyang, Mesut Özil en Lucas Torreira aan de kant. Alexandre Lacazette en Ramsey hoorden bij de spelers die wel een kans kregen en het inbrengen van de na dit seizoen naar Juventus vertrekkende Welshman bleek een gouden greep te zijn.

De middenvelder kon namelijk na een kwartier, na mistasten van Davinson Sánchez, alleen door richting Hugo Lloris, waarna hij de doelman kalmpjes omspeelde en afrondde. De thuisploeg dacht daarop acht minuten later weer langszij te komen, maar een fraaie goal met het hoofd van Kane werd afgekeurd wegens buitenspel. In de laatste vijf minuten van de eerste helft moesten Lloris en Bernd Leno vervolgens nog flink aan de bak: de doelman van the Spurs had eerst een goed antwoord op de inzet van Alex Iwobi, waarna aan de overkant Christian Eriksen en Moussa Sissoko met twee knappe reddingen van scoren af werden gehouden.

Aaron Ramsey zette Arsenal na iets meer dan een kwartier spelen op voorsprong.

Na een rommelige eerste paar minuten van de tweede helft werd het alweer snel gevaarlijk voor beide doelen. Lacazette kreeg eerst na een goede aanval van Arsenal een uitgelezen kans om de voorsprong te verdubbelen, maar de aanvaller mikte de bal naast de verre hoek van het doel van landgenoot Lloris. Twee minuten later was het aan de overkant ook bijna raak toen een doorgekopte vrije trap voor de voeten van de eveneens jarige Toby Alderweireld belandde en de Belg in het zijnet schoot.

Hoewel Kane zich in buitenspelpositie bevond bij een vrije trap, kreeg de spits wel een penalty mee nadat hij onderuit gelopen werd door Shkodran Mustafi en de Engelsman pakte het cadeautje zelf uit. In de slotminuten van de wedstrijd mocht ook Arsenal een penalty nemen na een duel tussen Sánchez en de ingevallen Pierre-Emerick Aubameyang. De Gabonees nam vervolgens zelf plaats achter de bal en zag zijn penalty gekeerd worden door Lloris, waardoor Tottenham na 32 gewonnen of verloren wedstrijden op rij weer eens gelijkspeelde. Arsenal haalde het laatste fluitsignaal overigens niet met elf man: Torreira moest diep in de blessuretijd nog inrukken met een rode kaart na een forse charge op de knie van Rose.

-
Wie had volgens jou het meeste recht op de drie punten?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
8
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
10
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
26
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties