Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal forceert laat doelpunt en troeft Chelsea uiteindelijk af

Laatste update:

Chelsea kwam zeer sterk uit de startblokken in het Aviva Stadium in Dublin en wist dankzij Rüdiger al binnen vijf minuten op voorsprong te komen. De Duitse centrumverdediger torende na een hoekschop van Cesc Fàbregas boven iedereen uit en liet Petr Cech vervolgens kansloos met een kiezelharde kopstoot: 0-1.

Een overtreding van Héctor Bellerín op Callum Hudson-Odoi bood Álvaro Morata niet veel later een uitgelezen mogelijkheid om de voordelige marge voor Chelsea te verdubbelen, maar zijn strafschop werd uiteindelijk gekeerd door Petr Cech. Hudson-Odoi vormde in de eerste helft voortdurend een plaag voor de defensie van Arsenal en was op slag van rust zelf ook dicht bij een doelpunt: zijn poging werd gekeerd door Cech.

In de tweede helft kwam Arsenal beter in de wedstrijd, al bleven grote kansen lang uit. De eerste serieuze kans kwam pas een kwartier voor tijd op naam van Alexandre Lacazette: de Fransman schoot rakelings naast, nadat hij in eerste instantie Andreas Christensen het bos had ingestuurd met een fraaie kapbeweging. Daarna kreeg ook Alex Iwobi nog een enorme kans, maar zijn intikker werd op zeer indrukwekkende wijze uit het doel geranseld door de pas achttienjarige Marcin Bulka.

Chelsea leek de zege zo over de streep te trekken, maar Lacazette tekende in de derde minuut van de blessuretijd toch nog voor de gelijkmaker. Hij kon na een voorzet vanaf de rechterflank van Reiss Nelson ongehinderd binnen tikken. Een strafschoppenserie volgde, waarin Arsenal uiteindelijk zegevierde doordat Ruben Loftus-Cheek als enige faalde vanaf elf meter.

-
Wie eindigt er aankomend seizoen hoger in de Premier League?

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
2
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
7
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
7
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
27
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties