Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend

Laatste update:

Beste Speler


Romano Postema is door de supporters unaniem verkozen tot de beste speler in de vierde periode. De aanvaller van FC Groningen maakte op de volgers van de Keuken Kampioen Divisie meer indruk dan onder meer Jeredy Hilterman.

De aanvaller van Willem II noteerde afgelopen periode één doelpunt meer dan de spits van de Trots van het Noorden, maar Postema, die dit seizoen al achttien keer het net vond, heeft de strijd gewonnen.

Ook FC Dordrecht-smaakmaker Ilias Sebaoui en MVV Maastricht-aanvaller Dailon Rocha Livramento moeten in deze categorie hun meerdere erkennen in de goaltjesdief. Mede door de plotselinge scoringsdrift van Postema is FC Groningen flink geklommen op de ranglijst en staan de noorderlingen op de derde plaats, een positie die halverwege de competitie vermoedelijk niet meer voor ogen werd gehouden.

Beste Keeper


Luca Plogmann (FC Dordrecht), Thijs Jansen (De Graafschap), Krisztián Hegyi (FC Den Bosch) en Romain Matthys (MVV) waren de vier kandidaten voor de felbegeerde individuele prijs, maar eerstgenoemde is als winnaar uit de strijd gekomen. De Duitse goalie staat dit seizoen vaak in de schaduw van de getalenteerde Feyenoord-talenten zoals Sebaoui, Shiloh 't Zand en Antef Tsoungui, maar krijgt nu dus eindelijk een persoonlijke onderscheiding.

De 24-jarige sluitpost van de huidige nummer vier in de competitie verscheen dit seizoen 34 van de 36 mogelijke wedstrijden aan de aftrap en hield daarin maar liefst 11 keer zijn doel schoon, alleen Hidde Jurjus kan met 12 clean sheets betere cijfers overleggen.

Beste Talent


De vier kandidaten voor de categorie 'Beste Talent' waren Mohamed Nassoh van Jong PSV, Luciano Valente van Groningen, Václav Sejk van Roda JC en Levi Smans van VVV-Venlo. Laatstgenoemde trekt in deze categorie aan het langste eind.

Smans, jeugdproduct van de Venlonaren, beleeft dit seizoen zijn definitieve doorbraak in het eerste elftal van de Limburgers. De 21-jarige middenvelder is vrijwel iedere wedstrijd inzetbaar en was dit seizoen vijftien keer direct betrokken bij een doelpunt. Zes keer was Smans de aangever bij een goal van een teamgenoot en negen keer was hij zelf de doelpuntenmaker. Hij is het lichtpuntje in het teleurstellende seizoen van VVV, waarin de play-offs voor promotie werden misgelopen.

Beste Trainer


Maurice Verberne (MVV), Michele Santoni (FC Dordrecht), Lee-Roy Echteld (Jong AZ) en Jan Vreman (De Graafschap) werden allen benoemd, maar de de hoofdtrainer van de Schapekoppen trekt aan het langste eind.

De in Italië geboren oefenmeester heeft zijn manschappen dit seizoen naar de vierde plaats geloodst. Een plek waar voorafgaand aan dit seizoen nagenoeg niemand rekening mee had gehouden.

Dordrecht was al snel verzekerd van deelname aan de play-offs en zou dus zomaar volgend jaar in de Eredivisie te bewonderen kunnen zijn. Het winnen van de nacompetitie zou de absolute bekroning zijn op een onvergetelijke jaargang bij de ploeg uit Zuid-Holland. In de vierde periode wist Santoni onder meer van De Graafschap en NAC Breda te winnen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
65
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties