Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal gaat na verkoop van 24 miljoen euro opnieuw voor toptarget

Laatste update:

De deal over de Uruguayaanse middenvelder zat al enige tijd in de pijplijn. Torreira begon twee jaar geleden sterk aan zijn periode bij Arsenal en veroverde direct een basisplaats. Sinds de aanstelling van Mikel Arteta eind december 2019 als manager van Arsenal moest de defensieve middenvelder het echter doen met een reserverol. Bij de eerste twee wedstrijden van het nieuwe seizoen zat Torreira niet eens bij de wedstrijdselectie. In totaal kwam hij tot 89 officiële duels voor Arsenal, waarin hij goed was voor 4 goals en 6 assists.

Arsenal heeft de 24 miljoen euro die het in totaal ontvangt voor Torreira hard nodig. The Gunners willen de spelersselectie deze transferzomer voorzien van een kwaliteitsimpuls, maar moeten daar eerst voor verkopen. Naast Torreira wordt binnen enkele dagen ook afscheid genomen van reservedoelman Emiliano Martínez. De 28-jarige Argentijn, die aan het einde van vorig seizoen een belangrijke rol speelde onder de lat bij Arsenal, wordt voor 22 miljoen euro verkocht aan Aston Villa.

Met de inkomsten van Torreira en Martínez zal Arsenal de transfermarkt opgaan. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano zullen de Londenaren opnieuw werk maken van Houssem Aouar van Olympique Lyon en Thomas Partey van Atlético Madrid. Arsenal deed Lyon eerder een aanbieding van 35 miljoen euro plus Mattéo Guendouzi, maar de Fransen houden vast aan een bedrag van 60 miljoen euro. Ook Partey is vooralsnog onhaalbaar gebleken voor Arsenal, dat eind juli een bod van 25 miljoen euro afgewezen zag worden. De middenvelder van Atlético beschikt over een afkoopclausule van vijftig miljoen euro.

Aan welke speler heeft Arsenal het meest behoefte?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties