Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal gaat voor 'last-gasp transfer dash' na zware blessure in selectie'

Laatste update:

Giroud mist sowieso het Champions League-weerzien met Besiktas en dinsdag wordt bekend of een MRI-scan een ernstige blessure aan het gewricht aan het licht heeft gebracht. Mocht dat inderdaad het geval zijn, dan verwachten de media in Engeland in de slotweek van de zomerse transfermarkt a last-gasp transfer dash van Arsenal. Er zal immers een vervanger moeten worden gehaald.

De entourage van Lukas Podolski wacht de ontwikkelingen eveneens gespannen af. Arsène Wenger kan er ook voor kiezen om het vertrek van de aanvaller te blokkeren. Diverse namen worden genoemd als potentiële versterkingen: de bij Manchester United 'overbodige' Danny Welbeck, het eerdere doelwit Loïc Rémy van Queens Park Rangers en de officieel nog clubloze Samuel Eto'o. Laatstgenoemde lijkt zich dinsdag echter voor een of twee seizoenen aan Everton te verbinden.

Wat is de beste optie voor Arsenal?

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
0
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties