Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal had twijfels over Donyell Malen: 'Hij bleek helemaal niet fit'

Laatste update:

"Malen heeft zeker veel potentie, maar ik vraag me af of hij wel een echte spits is", laat De Mos weten in gesprek met Omroep Brabant. Volgens de trainer in ruste moet PSV Malen rustig brengen. "De club moet voorzichtig zijn met die jongen, maar hij moet dit seizoen scoren om te bewijzen wat hij kan."

Andries Jonker haalde Malen in 2014 als hoofd opleidingen naar Arsenal. "Die jongen heeft toch wel een opmerkelijke tijd gehad bij Arsenal. Toen hij kwam werd hij gezien als een groot talent, maar hij bleek helemaal niet fit en wij hadden twijfels of hij er wel echt helemaal voor ging." Volgens de huidige trainer van Telstar is het zeer positief dat Malen zo'n ontwikkeling heeft doorgemaakt. "Het is ontzettend knap dat hij dat op zo'n jonge leeftijd al heeft ingezien. Hij knokte zich terug in de jeugd van Arsenal en maakte een goede stap naar PSV. Het maakt me trots als ik hem nu zie spelen."

Malen wordt hier en daar al gelinkt aan het Nederlands elftal, maar dat is volgens De Mos veel te voorbarig. "Dat zou veel te vlug zijn." Jonker is dezelfde mening toegedaan. "Laat hem nou eerst eens honderd wedstrijden als basisspeler spelen bij PSV. Misschien komt hij na dit seizoen met zo'n twintig goals in aanmerking voor Oranje, maar laten we hem, net als andere talenten, de tijd geven."

Zie jij in Donyell Malen de nieuwe spits van PSV?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties