Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal heeft eerste aanwinst binnen: Alexis tekent

Laatste update:

De transfer van de 25-jarige aanvaller (die met Chili nog tegen het Nederlands elftal speelde op het WK) hing al een tijdje in de lucht, maar is nu dus afgerond. Engelse media beweerden eerder op de donderdag nog dat Barcelona de deal pas wilde afronden als Luis Suárez was overgenomen van Liverpool, maar Arsenal heeft de komst van Alexis nu al bevestigd. Wanneer the Gunners echt 37 miljoen hebben betaald, heeft Barcelona al 70 miljoen euro binnengehaald: eerder vertrok Cesc Fàbregas immers voor ongeveer 33 miljoen naar Chelsea. Met die 70 miljoen moet Suárez worden losgeweekt bij Liverpool.

Alexis speelde drie jaar bij Barcelona, dat de aanvaller in de zomer van 2011 overnam van Udinese. De Chileen won in Spanje een landstitel, een Copa del Rey, de Europese Supercup, het WK voor clubteams en twee keer de Spaanse Supercup. "Alexis is een geweldige voetballer en ik ben blij dat hij voor Arsenal heeft gekozen", zegt Arsène Wenger. "Hij voegt kracht, creativiteit en veel kwaliteit toe aan onze selectie. We hopen dat hij snel zijn draai kan vinden in onze groep."

Alexis arriveerde donderdag in Londen voor de medische keuring en omdat er geen problemen aan het licht kwamen, kon hij zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract. De aanvaller gaat nu weer van zijn vakantie genieten en zal eind juli aansluiten bij de selectie. Hij zal zijn debuut in het shirt van Arsenal waarschijnlijk maken tijdens de Emirates Cup, een vriendschappelijk toernooi dat in het eerste weekend van augustus wordt afgewerkt. Het is nog niet bekend welk rugnummer Alexis krijgt. Arsenal hoopt ook snel de komst van rechtsback Mathieu Debuchy (Newcastle United) af te kunnen ronden en zoekt verder nog een defensieve middenvelder en een keeper.

Alexis Sánchez is een geweldige aankoop voor Arsenal

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties