Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal heeft geen trek in Super League: 'We hebben afspraken met de UEFA'

Laatste update:

Op basis van gelekte documenten van klokkenluidersplatform Football Leaks publiceerden diverse media, waaronder Der Spiegel en het NRC Handelsblad, onlangs dat zestien Europese topclubs bezig zijn met het opzetten van de Super League. Waar Barcelona en Bayern München hebben ontkend hiermee bezig te zijn, bevestigt Venkatesham dat Arsenal gesprekken heeft gevoerd. De bestuurder geeft aan dat zijn club niet van plan is om deel te nemen. "Arsenal is niet geïnteresseerd in deelname aan een competitie die de Premier League verzwakt", aldus Venkatesham.

"Wij willen niets doen wat de Premier League kan beschadigen", vervolgt hij. "Ik lees in artikelen dat Arsenal weg zou willen uit de competie, maar dat willen wij absoluut niet. Maar we moeten bij deze gesprekken betrokken blijven, anders zou het onverantwoordelijk zijn. We moeten hierover blijven praten, maar dat betekent niet automatisch dat we de plannen steunen."

Venkatesham bevestigt dat Arsenal voorlopig niet zal deelnemen aan de Super League. "In ieder geval niet op korte termijn, want we hebben een overeenkomst met de UEFA. Ik weet niet wat de toekomst zal brengen", zegt Venkatesham. "Ik kan jullie verzekeren dat de huidige situatie optimaal is. We zijn enorm trots om in de Premier League te spelen."

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
5
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
30
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
8
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
26
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
108

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties