Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal heeft wereldspelers die ons de das om hebben gedaan'

Laatste update:

"Arsenal was gewoon te goed, ere wie ere toekomt. Ze hebben enkele wereldspelers die ons vandaag de das om hebben gedaan. Zo simpel is het. We dachten vooraf nog dat we konden winnen, maar dat heeft er helaas geen moment ingezeten. Dat is ook de verdienste van Arsenal. Wij hadden jammer genoeg onze dag niet, maar we komen terug", zei Sherwood voor de camera van BT Sport.

Sherwood gaf aan wat aan de instelling van zijn spelers te willen doen. Hij sprak zelfs van een 'verliezersmentaliteit': "Deze club vecht al jaren tegen degradatie, dat zit niet goed. We moeten dat veranderen en spelers halen die over een winnaarsmentaliteit beschikken, want we willen volgend seizoen niet meer tegen degradatie hoeven vechten."

FA Cup
Arsenal
4 - 0
Aston Villa

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
0
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
3
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
13
Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties