Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal hoopt op Fàbregas-scenario en stapt met 24 miljoen naar Barcelona'

Laatste update:

De negentienjarige spelers hebben een contractueel vastgestelde afkoopsom van twaalf miljoen euro en manager Arsène Wenger van Arsenal heeft dat geld maar wat graag over voor de twee. Het medium meldt dat Arsenal spoedig zaken wil doen, omdat het totaalbedrag voor het duo binnenkort zal stijgen van 24 miljoen euro naar 35 miljoen euro.

Het is nog maar de vraag of het Arsenal gaat lukken om de groeibriljantjes weg te halen uit Camp Nou, al wijst Sport op Cesc Fàbregas. De situatie rond de international van Spanje was in 2003 gelijk aan de situatie van de twee toptalenten nu. Destijds lukte het Arsenal ook om een van de grootste talenten uit de Barcelona-opleiding weg te halen, al heeft het er alle schijn van dat El Haddadi en Samper binnenkort hun contracten gaan verlengen.

Als ik Munir El Haddadi of Sergi Samper was, zou ik:

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties