Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal houdt fans in spanning: 'De transfermarkt kan ons helpen'

Laatste update:

"Misschien kan de transfermarkt ons helpen aan een centrale verdediger, maar dat wordt niet makkelijk want ook Konstantinos Mavropanos komt terug van een blessure", aldus Emery, die daarmee lijkt aan te geven dat een nieuwkomer direct ingepast moet kunnen worden. "Een buitenspeler, voor rechts of links, kan ons ook helpen", voegt de Spanjaard eraan toe.

"We hebben in ieder geval spelers met toewijding nodig. We hebben spelers nodig die er klaar voor zijn als het team hen nodig heeft. Dan moeten ze opstaan." Tegen Blackpool vormden Stephan Lichtsteiner en Sokratis overigens het centrum van de defensie; onder anderen Rob Holding en Héctor Bellerín zitten in de lappenmand.

Talenten als Eddie Nketiah, Joe Willock, Ainsley Maitland-Niles, Bukayo Saka en Zech Medley maakten minuten tegen Blackpool. "In dit soort wedstrijden komen die kansen. We mixen ervaren spelers met enkele jonge spelers. Het was een goede combinatie. Ze kunnen laten zien dat ze zich met het team ontwikkelen. En het belangrijkste is dat ze passie tonen."

-
Denk jij dat Arsenal in de top vier eindigt?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
4
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
16
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties