Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal houdt uit de as herrezen middenvelder langer aan boord

Laatste update:

De 23-jarige Fransman beschikte over een aflopende verbintenis bij Arsenal, maar er werd al een tijdje gesproken over een nieuwe verbintenis voor de uit de as herrezen Coquelin. Arsenal heeft het nieuws over het nieuwe contract nog niet bevestigd op de website van de club, maar Wenger vertelde vrijdag op de persconferentie dat Coquelin heeft bijgetekend. "Ik ben erg tevreden over de deals die we in de afgelopen periode hebben afgerond", zei de coach.

In de eerste week van december keerde Coquelin terug van Charlton en sindsdien heeft Wenger veel vertrouwen in hem getoond. Coquelin viel eerst in tegen Newcastle United, Liverpool en Queens Park Rangers en begon vervolgens in de basis tegen West Ham United, Southampton, Hull City (FA Cup), Stoke City en Manchester City. Afgelopen weekend deed hij ook weer negentig minuten mee tegen Aston Villa.

Francis Coquelin is goed genoeg voor het niveau dat Arsenal nastreeft

Meer nieuws

Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
1
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
3
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
5
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
10
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties