Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal-icoon Ljungberg stopt met zoeken en beëindigt loopbaan

Laatste update:

De 35-jarige Ljungberg kan terugkijken op een mooie loopbaan, die zich vooral afspeelde bij Arsenal. The Gunners kochten de middenvelder in 1998 van Halmstad en Ljungberg bleef negen jaar in Noord-Londen spelen. Hij kwam tot 216 competitiewedstrijden voor de club en maakte deel uit van het elftal dat in 2003/04 ongeslagen kampioen van Engeland werd.

Ljungberg groeide bij Arsenal ook uit tot aanvoerder van de Zweedse nationale ploeg en kwam in totaal tot 75 interlands. Na zijn vertrek bij Arsenal speelde hij nog een jaar bij West Ham United, voordat hij nog bij Seattle Sounders, Chicago Fire, Celtic en Shimizu S-Pulse op de loonlijst kwam te staan. Zijn contract bij laatstgenoemde club werd in februari in onderling overleg ontbonden.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties