Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal-icoon luidt de noodklok: 'Dan vrees je echt voor het ergste'

Laatste update:

De legendarische oud-spits Ian Wright luidt de noodklok. "Mijn hart breekt dat ik het zo moet zeggen, maar ik kan me niet herinneren dat een Arsenal-fan echt zin had in de start van een nieuw seizoen. We weten allemaal dat het tegenwoordig gaat om het maken van winst en het in orde houden van de balans. Dat kan echter niet iets helemaal uitsluiten", schrijft Wright in zijn column in The Sun.

"Als Arsenal geen spelers haalt, vrees je echt voor het ergste", baalt Wright. Overigens haalde Wenger wel de portemonnee uit de zak voor Granit Xhaka van Borussia Mönchengladbach: de international van Zwitserland kostte de club circa veertig miljoen euro. Voor de twee andere aanwinsten, Holding en Takuma Asano, werd beduidend minder betaald.

-
Denk je dat Arsenal nog topspelers haalt?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
17
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
5
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties