Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal incasseert miljoenen met verkoop aan stadsgenoot

Laatste update:

Arsenal betaalde medio 2016 veertien miljoen euro aan Deportivo La Coruña om de aanvaller in te lijven. In zijn debuutseizoen in Engeland kon Pérez niet imponeren, met 7 goals en 5 assists in 21 wedstrijden. Arsenal besloot vervolgens om hem tijdelijk terug te laten keren naar Deportivo en nu heeft de Premier League-club Pérez definitief van de hand gedaan.

DONE DEAL! Lucas Pérez verlaat Arsenal en heeft voor drie jaar getekend bij West Ham United! Naar verluidt betaalt West Ham ruim vijf miljoen euro voor de spits. #pérez #arsenal #westham #thehammers #premierleague

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Verschillende clubs toonden de afgelopen periode interesse in Pérez, waaronder enkele clubs in Italië, zoals Lazio en Fiorentina. Laatstgenoemde zou zelfs al een volledig akkoord hebben bereikt, maar dit is dus niet het geval. West Ham versterkte zich eerder deze zomer al met onder anderen Lukasz Fabianski, Issa Diop, Jack Wilshere en Andriy Yarmolenko.

"Ik ben erg blij dat ik hier kan zijn en dat ik me kan voegen bij deze historische club", laat Pérez donderdagochtend weten op de site van zijn nieuwe werkgever. "Ik ben blij dat West Ham mij de kans biedt om in de Premier League actief te blijven. West Ham heeft geweldige fans en een geweldig stadion, dus om hier te tekenen, doet mij zeer veel deugd."

Een goede aanwinst voor West Ham United?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
19
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties