Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal is dichtbij eerste zomeraankoop: 'Mijn zoon is inderdaad in gesprek'

Laatste update:

Al sinds eind februari klinken geluiden vanuit Londen dat Arsenal van plan is om de transferclausule van Partey, die vijftig miljoen euro bedraagt, te lichten. "Ik heb mijn zoon gebeld naar aanleiding van de geruchten en hij heeft die bevestigd", aldus Jacob Partey. "Hij heeft me gezegd dat hij praat met Arsenal. Het hangt nu af van de voorwaarden die Atlético Madrid zal stellen om hem te laten gaan."

De vader van de dynamische middenvelder zou een overstap van zijn zoon naar Engeland van harte toejuichen. "Ik zou er blij mee zijn, maar hij zegt dat afhangt van de eisen van Atlético. Als hij naar Arsenal gaat, krijgt de club er in één klap een hoop supporters uit Ghana bij." Partey geldt als een van de sterspelers van het Afrikaanse land, waarvoor hij in 26 interlands 9 keer scoorde. Bij Atlético Madrid is de international sinds drie seizoenen verzekerd van een basisplaats.

Eerder berichtte The Guardian dat de Spaanse grootmacht er alles aan doet om onder het vertrek van Partey uit te komen. Atlético zou zijn speler een nieuw contractvoorstel hebben gedaan, waarmee diens ontsnappingsclausule verhoogd zou worden naar honderd miljoen euro. Bovendien kan Partey daarbij een flinke salarisverhoging tegemoetzien: zijn huidige weeksalaris van 75.000 euro zal dan verdubbeld worden tot 150.000 euro. Verder wordt zijn contractduur dan met twee jaar verlengd tot medio 2025.

Gaat Thomas Partey naar Arsenal?

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
18
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
23
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties