Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal is geen aantrekkelijke bestemming meer voor absolute topspelers'

Laatste update:

"Ik vind het vreselijk om te zeggen als Arsenal-fan, maar mijn oude club is geen aantrekkelijke bestemming meer voor absolute topspelers. En dit baseer ik niet op het feit dat ze de Champions League dreigen mis te lopen. Chelsea speelde dit seizoen niet in de Champions League, maar dat weerhield N'Golo Kanté er niet van om daar naartoe te gaan. Hetzelfde geldt voor Zlatan Ibrahimovic, die dit seizoen met Manchester United ook niet in de Champions League speelde", schrijft Henry in zijn column in The Sun.

"Alle topspelers willen in de Champions League spelen, maar Kanté besloot dat het niet slecht zou zijn voor zijn carrière om daar een jaar niet te spelen", gaat de oud-speler van Arsenal verder. "Je moet iets bieden waar je topspelers tevreden mee kan stellen. Dat kan met salaris, maar meedoen om de prijzen is de sleutel. Ik zie bij Arsenal niks wat topspelers aan kan trekken. Om aantrekkelijk te zijn, moet je weer prijzen zien te winnen."

"Makkelijker gezegd dan gedaan. Maar als je wint, ben je sexy. Succes trekt topspelers aan. En wanneer je verliest gebeurt het tegenovergestelde. Arsène zei laatst dat er één club in Londen is. En ja, voor mij is dat zo. Ik ben een Arsenal-fan, daar is geen discussie over. Maar je moet eerlijk zijn, voor Kanté was er meer dan één club in Londen en hij koos Chelsea. Hij keek niet naar successen uit het verleden, de prijzenkast of de historie, maar naar hoe aantrekkelijk de overstap was. Kanté is geen fan van Arsenal of Chelsea, hij is een fan van winnen. En hij heeft duidelijk de goede keuze gemaakt."

Moet Arsenal aan het einde van het seizoen afscheid nemen van Arsène Wenger?

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
0
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
4
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties