Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Arsenal kan bankzitter lozen om ruimte te maken voor basisklant Ajax'

Laatste update:

Kiwior speelt sinds de winter van 2023 voor Arsenal, dat hem destijds overnam van het Italiaanse Spezia. De Serie B-club, die destijds nog op het hoogste niveau uitkwam, kon door de transfer een bedrag van rond de 25 miljoen euro bijschrijven.

Sindsdien speelde de mandekker elf Premier League-wedstrijden voor de club uit Noord-Londen, waarvan zeven als invaller. Kiwior is dus allerminst verzekerd van een basisplaats en staat wellicht niet onwelwillend tegenover een vertrek bij Arsenal.

Jorrel Hato


Kiwior kan zowel als centrale verdediger als linksback uit de voeten. Het is precies die veelzijdigheid die Arsenal-trainer Mikel Arteta waardeert aan de verdediger. Om diezelfde reden zou Arsenal in Hato een geschikte vervanger van Kiwior zien. Het zeventienjarige talent van Ajax speelde dit seizoen op diezelfde twee posities.

Al in december bracht The Athletic naar buiten dat Arsenal de verrichtingen van Hato nauwlettend in de gaten houdt. De Londense club is enthousiast over de speelwijze van de linkspoot en zou in hem dus een veelzijdige verdediger zien.

"Hato speelt als linkszijdige centrale verdediger of linksback en zou dus een aanvulling zijn op (Jurriën, red.) Timber", zo schreef het Engelstalige medium. Laatstgenoemde speelt sinds afgelopen zomer voor Arsenal, maar kwam door een blessure nog maar weinig in actie.

Hato is bezig aan zijn tweede seizoen in de hoofdmacht van Ajax. Sinds deze zomer is hij vaste basisspeler in het elftal van de Amsterdammers. Alle trainers die dit seizoen voor de ploeg stonden in de Johan Cruijff ArenA, kozen steevast voor het toptalent in de startopstelling.

Meer nieuws

De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'
0
VZ Weekend Quiz: Welke Eerste Divisie-club bereikte als laatste de bekerfinale?
3
Van 't Schip laat Gaaei buiten selectie Ajax: 'Hij zit er helemaal doorheen'
4
Voorspel de winnaar bij de kraker PSV - Feyenoord en pak 50x je inzet!
0
Kwakman ziet patroon in opstelling Ajax: 'Zou het met elkaar te maken hebben?'
3
Meerdere clubs uit de Eredivisie informeerden naar Fred Rutten
3

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties