Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal kan niet omgaan met druk en heeft geen vechters in de ploeg'

Laatste update:

De Togolees zette in de zomer van 2009 veel kwaad bloed bij Arsenal door voor veel geld over te stappen naar Manchester City en maakte het nog erger door in de eerste wedstrijd tégen zijn oude club uitgebreid voor zijn oude fans te juichen. Dit keer grijpt hij een interview in de Daily Mirror aan om kritiek te spuien. "Arsenal is een goede ploeg als ze de bal hebben. Zo niet, dan valt het wel mee. Als je ze onder druk zet, kunnen ze het niet aan."

Volgens Adebayor is dat deels te wijten aan de samenstelling van de selectie. "Ze hebben te weinig fysieke kracht. Los van Mathieu Flamini zie ik niemand die het gevecht aan kan gaan. Tomás Rosicky is niet dat type speler, Santi Cazorla verdedigt niet mee. Mikel Arteta probeert dat wel, maar het is niet zijn taak. Er is niemand die zegt: 'Als ik een schop moet uitdelen, dan doe ik dat. Als er gevochten moet worden, dan sta ik vooraan'. Daarvan moeten wij profiteren. Druk zetten en Arsenal dwingen om fouten te maken", zegt de spits.

-
Hoe eindigt de burenruzie zondag?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties