Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal kan profiteren van misstap sensatieploeg bij hekkensluiter

Laatste update:

Leicester City blijft de wereld verbazen in de Premier League. De ploeg van manager Claudio Ranieri startte het seizoen fantastisch, maar de verwachting was dat the Foxes inmiddels wel afgehaakt zouden zijn in de titelstrijd. Dat is niet het geval en ook zaterdag speelde de ploeg van Rainieri weer een uitstekende eerste helft. Degradatiekandidaat Aston Villa mocht van geluk spreken dat het slechts 0-1 stond bij de pauze, omdat Riyad Mahrez een penalty miste toen Aly Cissokho een handsbal had gemaakt.

Even daarvoor was Leicester City dus al op voorsprong gekomen. Jamie Vardy anticipeerde op een bijzonder verre uittrap van keeper Kasper Schmeichel en hij probeerde doelman Mark Bunn van Aston Villa te verrassen met een lob. Bunn was op tijd terug bij zijn doel om de bal voor de lijn weg te halen, maar de instormende Shinji Okazaki gaf wel een beslissend zetje. Aston Villa, met Leandro Bacuna in de basis, maakte in het eerste bedrijf een hopeloze indruk. De ploeg van manager Rémi Garde kreeg slechts één kans: Libor Kozák stuitte op Schmeichel.

Na rust zag het er plotseling een stuk beter uit wat de hekkensluiter van de Premier League liet zien. De druk op de defensie van Leicester City werd opgevoerd en keeper Schmeichel kreeg het plots druk. Aston Villa was wel gelukkig dat Danny Drinkwater een dot van een kans miste, maar via Cissokho en Jordan Ayew kreeg de thuisploeg een goede kansen.

Een kwartier voor tijd betaalde de druk van Aston Villa zich eindelijk uit. Invaller Rudy Gestede schoot prachtig raak voor een verhitte slotfase. In die slotfase liet ook Bacuna zich gelden. De ex-speler van FC Groningen gaf sensatiespits Jamie Vardy een duw, kreeg zelf een duw en stond uiteindelijk met zijn voorhoofd tegen het hoofd van de spits aan. Beiden kregen geel. In de hectische slotfase kregen beide partijen nog kansen op meer, maar de keepers lieten zich niet meer verschalken.

-
Zie jij Leicester City als titelkandidaat?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
2
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
65
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties