Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal kan Suárez betalen, daar ben ik honderd procent zeker van'

Laatste update:

In het verleden deed Arsène Wenger nog een poging om Suárez naar Arsenal te halen, maar dat mislukte. "Als Suárez weg wil bij Barcelona, dan weet ik zeker dat Wenger zich weer zal melden", zegt Keown, voormalig Arsenal-speler, tegen de Daily Mail. "Thierry Henry ging in het verleden van Arsenal naar Barcelona. Hij was een geweldige speler, maar vond het moeilijk om te zien dat Messi de grote ster was, en niet hij."

"Voor spelers die bij een andere club de grote ster waren, is dat moeilijk", meent Keown. "Suárez heeft het hier ook moeilijk mee: het gaat alleen maar om het vinden van Messi, terwijl het bij Liverpool alleen maar om het vinden van Suárez ging. Het is de vraag hoelang hij hiermee kan blijven omgaan. Liverpool zou hem graag terug willen hebben, maar ik betwijfel of zij genoeg geld hebben. Arsenal kan Suárez betalen, daar ben ik honderd procent zeker van."

Denk je dat Luis Suárez baalt van zijn situatie bij Barcelona?

Meer nieuws

Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Liveblog huldiging PSV: Philips Stadion ontploft wanneer De Jong schaal toont
10
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties